Skip to content

14 dnevno jamstvo brez skrbi

Potrošnik (velja izključno za fizične osebe) lahko vrne izdelek v 14 dneh s tem, da obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstopni rok začne teči z dnem, ko potrošnik dobi izdelek.

Odstop od pogodbe mora uporabnik sporočiti na elektronski naslov prodajalca: info@trico.si.

Obrazec za odstop od pogodbe pod pogoji "14 dnevno jamstvo brez skrbi" je na voljo tukaj.

V primeru odstopa od pogodbe se artikel vrne na naslov podjetja: Mega panda d.o.o., Mestni log 13, 8330 Metlika

Uporabnik mora artikel vrniti v nespremenjeni količini in nepoškodovan, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, se je zmanjšala količina ali je bil izgubljen, ne da bi za to bil kriv uporabnik. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni uporabnika v zvezi vračila izdelka je strošek vračila artikla na sedež podjetja.

Vračilo kupnine se opravi takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema vrnjenega izdelka s priloženim podpisanim obrazcem za odstop pogodbe. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku v enakem znesku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik.