Preskoči na vsebino
Petrol. Na poti. Kako plačati na bencinskem servisu.

Petrolova aplikacija Na poti za brezskrbno plačevanje

Trenutne razmere v državi so nas pripeljale do stanja “saj ni res - pa je”. Pogoj PCT je marsikomu zagrenil življenje in bo od 15. septembra stopil v veljavo praktično na vsakem koraku. Vsakdo, ki se dnevno vozi z avtomobilom, se te dni sprašuje kako in na kakšen način bo potekalo plačevanje storitev in blaga na bencinski servisih. Po zadnjih informacijah naj bi v večjih energetskih družbah svoje moči usmerili predvsem v brezstično plačevanje izven prodajalne, saj obstajajo določene dileme glede preverjanja PCT pogoja, predvsem pri uporabnikih, ki bodo že natočili gorivo, a ob tem ne bodo izpolnjevali zahtevanega pogoja.

V tem članku bomo predstavili rešitev, Petrolovo aplikacijo Na poti, katera vam med drugim omogoča, da lahko natočite gorivo in plačate povsem brez skrbi, hitro in pa predvsem varno. Aplikacija sicer obstaja že kar nekaj časa, a gre pričakovati, da se bo v uporaba le te definitivno povečala od 15. septembra dalje.

Petrol Na Poti

Bistvena prednost, ki dejansko niti ni povezana s “korona krizo” pa je, da vam ni potrebno čakati v vrsti in izgubljati časa s plačevanjem v prodajalni. Dandanes je čas vrednota, ki nam jo vedno več primanjkuje, a z uporabo pametnih in dobrih aplikacij lahko ta čas porabimo za svoje potrebe in aktivnosti. Torej zakaj ne bi učinkovito izkoristili tega kar dejansko uporabljamo vsak dan - pametni telefon?

Aplikacijo Na poti si lahko naložite z Google Play, App Store ali Huawei AppGallery. 

Sama aplikacija je zelo pregledna in enostavna za uporabo, poleg tega pa jo lahko uporabljate še za druge stvari, kot so:

  • Hitro plačevanje brez obiska blagajne
  • Naročanje izdelkov
  • Plačilo v avtopralnici
  • Kava na poti in
  • Hip nakupi

Postopek namestitve in vnos plačilnega sredstva je podrobneje razložen na spodnji povezavi:

https://www.petrol.si/aplikacija-na-poti

Naslednji članek iPhone 13 – datum izdaje, napovednik in cene

Pustite komentar

* Zahtevana polja