Preskoči na vsebino

Nagradna igra "Kolo sreče"

V nagradni igri "Kolo sreče" sodelujejo vsi, ki bodo zavrteli kolo sreče in se strinjali s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine Trico.si. Nagradna igra začne veljati 3.9.2021 in traja do preklica, ki bo objavljen na naši spletni strani.
Na spletni strani www.trico.si se ob obisku pojavi ti. "pop-up" okno s katerim se prične nagradna igra. Udeleženci morajo za sodelovanje izpolniti vsa zahtevana polja, ter se strinjati z obdelavo osebnih podatkov. S pritiskom na gumb "poskusi srečo" se bo zavrtelo kolo sreče in s tem začetek nagradne igre. Nagrade so razdeljene v 10 različnih polj, katere je upravljalec nagradne igre razdelil po lastni volji in so zaupne narave. Vsak zmagovalec prejme svojo kodo, katero kopira in jo nato uporabi na blagajni. Vsak obiskovalec ima možnost, da ne sodeluje v nagradni igri. S pritiskom na gumb "X" zapre "pop-up" okno in  tem prekine nadaljevanje.
Nagrade:
  • Gratis MP3: Prejemnik nagrade brezplačno prejme MP3 predvajalnik ob nakupu vsaj enega izdelka iz spletne trgovine Trico.si.
  • Darilni bon 10€: Prejemnik nagrade prejme Darilni bon v vrednosti 10€. Pogoj za pridobitev te nagrade je nakup v višini vsaj 50€. Prejemnik mora obvezno izbrati darilni bon 10€ v spletni trgovini, ter nato vpisati kodo za popust. S tem se vrednost odšteje za 10€, nagrajenec pa poleg kupljenih izdelkov prejme še darilni bon v vrednosti 10€.
  • Kupiš 2 dobiš 3:  Ob nakupu dveh izdelkov prejmete tretji (najcenejši izdelek) brezplačno. Nagrada velja za vse ovitke, zaščitna stekla, dodatno opremo, pametne ure in zapestnice, selfi stick in nosilce za telefon.
  • 10% popust na vse izdelke: Prejemnik nagrade dobi popust v višini 10% na vse izdelke iz spletne trgovine, razen darilnih paketov in darilnih bonov.
  • Brezplačna poštnina: Prejemnik nagrade prejme brezplačno poštnino ne glede na vrednost naročila.

Ena oseba lahko dobi samo eno nagrado. Nagrade se med seboj ne seštevajo, jih ni možno zamenjati za drugo nagrado in niso prenosljive

Trico.si, 2.9.2021